Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wushu Kung Fu

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου (Ε.Ο.Γ.Κ.Φ.) διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Απριλίου, από τις 9.00 π.μ. μέχρι το απόγευμα, στο Κλειστό Γήπεδο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη (Κοραή & Μ. Βασιλείου) το 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Wushu Kung Fu στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία.


Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των ετών με περισσότερους από 900 αθλητές όλων των ηλικιών από 70 αθλητικούς συλλόγους της χώρας να διαγωνίζονται σε επιδείξεις σκιαμαχίας (ταολού) και αγώνες πλήρους επαφής (σάντα) και ημιεπαφής (τσιντά).

Σε αυτή τη συγκυρία και σύμφωνα με τη φιλοσοφία ειρηνικής συνύπαρξης και σεβασμού της παραδοσιακής κινεζικής τέχνης του Γουσου Κουνγκ Φου, η Ε.Ο.Γ.Κ. στηρίζει φέτος με το πρωτάθλημα αυτό την εκστρατεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ!». Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα προβάλλονται βίντεο και θα μοιράζεται ενημερωτικό υλικό μεταφέροντας μηνύματα ενάντια στη ρατσιστική βία.